Noin 12 kpl.
1 dl Keskisen Myllyn kaurahiutaleita
1 1/2 dl kaurajauhoja (voi esim. blendata Keskisen Myllyn kaurahiutaleista)
1 dl Keskisen Myllyn tattarihiutaleita
1 1/2 dl Keskisen Myllyn tattarijauhoja
2 rkl pellavansiemenrouhetta
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
2 dl juustoraastetta
Kourallinen tuoretta basilikaa hienonnettuna
3 rkl rypsiöljyä
3 dl maitoa
Pestoa tai yrttituorejuustoa
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää sekaan juustoraaste ja hienonnettu basilika.
Sekoita.
Lisää öljy + maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
Käytä tukevareunaisia muffinssivuokia. Laita jokaisen vuoan pohjalle ensin vähän taikinaa, sitten täytteeksi n. 1 tl pestoa/yrttituorejuustoa ja päälle vielä taikinaa.
Paista 200 asteessa noin 15 min.