3 dl Keskisen Myllyn tattarihiutaleita
3 dl Keskisen Myllyn kaurahiutaleita
1,5 dl Keskisen Myllyn tattarisuurimoita
1 dl haluamiasi siemeniä (esim. auringonkukan tai kurpitsan)
1,5 dl haluamiasi pähkinöitä (esim. pekaani tai cashew)
1 tl kanelia
0,75 tl kardemummaa
1,25 tl piparkakkumaustetta
3 rkl vaahterasiirappia
3-4 rkl rypsiöljyä
1,5 dl kuivattuja karpaloita
Sekoita kuivat aineet ja karkeasti rouhitut pähkinät keskenään.
Lisää joukkoon siirappi ja öljy ja sekoita hyvin.
Paahda uunissa 175 asteessa noin 20 min.
Sekoita mysliä pari kertaa paahtamisen aikana ja tarkkaile, ettei se pala.
Lisää jäähtyneen myslin joukkoon kuivatut karpalot pienittyinä tai kokonaisina.
Purkita.
Annoksesta tulee 3 pientä tai 2 isoa lasipurkkia.