Noin 12 kpl
1 dl Keskisen Myllyn kaurahiutaleita
1 1/2 dl kaurajauhoja (blendaa hiutaleista)
1 dl Keskisen Myllyn tattarihiutaleita
1 1/2 dl Keskisen Myllyn tattarijauhoja
2 rkl pellavansiemenrouhetta
3/4 dl-1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 1/2 tl kardemummaa
ripaus suolaa
1 3/4 tl leivinjauhetta
3 dl maitoa/kasvimaitoa
2 rkl rypsiöljyä
3 dl jäisiä marjoa esim. mustikoita, puolukoita tai herukoita
Sekoita kuivat aineet keskenään
Lisää maito/kasvimaito + öljy ja sekoita nopeasti tasaiseksi
Kääntele lopuksi marjat sekaan. Jos käytät mustikoita, sekoita näihin ensin 1 tl perunajauhoja.
Täytä tukevareunaiset muffinssivuoat ja paista 200 asteessa noin 15 min.