Tattarimakaronisalaatti

125 g Keskisen Myllyn tattarifusilia
100 g herne-maissi-paprika-sekoitusta
100 g kurkkua kuutioina
100 g ananaspaloja
100 g kanasuikaleita


Paista kanasuikaleet.
Keitä makaroneja 1 min. väljässä, suolalla maustetussa vedessä.

Kuumenna herne-maissi-paprika pannulla tai mikrossa kuumaksi. Anna jäähtyä. 
Sekoita aineet keskenään.
Salaattiin sopii esim. kevyt sinappisalaatinkastike.
Kanan tilalla voi käyttää katkarapuja, kinkkua, tonnikalaa, savulohta tai tofua.

Näillä onnistut!

Tuote ei myynnissä
verkkokaupassa

Haetaan reseptin kaikki tuotteet

Näillä onnistut!

Tattarijauho

Perinteisellä kivimyllyllä jauhettuja täysjyväjauhoja. Voit käyttää niitä leivontaan, kastikkeiden suurustamiseen sekä erilaiin puuroihin ja velleihin.

Tattarihiutale

Hiutalekoneella litistettyä tattaria. Hiutale kypsyy nopeammin kuin rouhe tai suurimo. Se sopiikin erinomaisesti aamupuuroksi.

Tattarisuurimo

Kokonaista, kuorittua tattaria. Perinteinen tattaripuuro tehdään suurimosta uunissa paistamalla. Tattarisuurimot sopivat vaikkapa sämpylätaikinan joukkoon. Niitä voidaan myös idättää.

Kaurahiutale

Keskisen Myllyn perinteiset, suuret täysjyväkaurahiutaleet ovat gluteenittomia ja lämpökäsittelemättömiä. Voit käyttää niitä niin leivonnassa kuin perinteisen kaurapuuron valmistuksessa.