2 porkkanaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 pss herne-maissi-paprikaa
1 paketti (290 g) valmiiksi liotettuja kikherneitä
1 1/4 tl kurkumaa
1 tl juustokuminaa
0,5 tl chilijauhetta
ripaus mustapippuria
3 dl Keskisen Myllyn tattarisuurimoita
4-5 dl kuumaa kasvislientä (vettä + 1 liemikuutio)
1,5 rkl sitruunamehua
suolaa
Pieni sipulit ja porkkana palasiksi.
Kuullota sipulit isolla pannulla tilkassa öljyä.
Lisää porkkanat ja kuullota vielä hetki.
Kaada pannulle herne-maissi-paprika-pussi ja sekoita, kunnes ne sulavat.
Lisää valutetut ja huuhdellut kikherneet.
Mausta.
Sekoita suurimot joukkoon ja sekoittele, kunnes mausteet ovat levinneet tasaisesti.
Lisää kasvislientä noin 1 dl kerrallaan ja anna liemen imeytyä suurimoihin kunnolla ennen seuraavaa lisäystä.
Purista lopuksi joukkoon sitruunan mehu ja lisää suolaa maun mukaan.