3 kananmunaa
1,5 dl sokeria
0,5 dl perunajauhoja
1,25 dl Keskisen Myllyn tattarijauhoja
0,25 dl kaakaojauhetta
täyte/kuorrutus:
1,5 dl tomusokeria
150 g voita
240 g suklaata
Annostele jauhot leivontakulhoon (perunajauhot siivilän lävitse) ja sekoita huolellisesti.
Vatkaa munat ja sokeri toisessa kulhossa vaahdoksi ja lisää jauhot sekoittaen.
Voitele suorakaiteen muotoinen (n.1,2 l) vuoka ja kaada taikina vuokaan.
Paista kakku 180 asteisessa uunissa n. ½ tuntia.
Kumoa kakku paistamisen jälkeen jäähtymään.
Valmista täyte ja kuorrutus sulattamalla voi pienellä lämmöllä kattilassa.
Kun voi on sulanut, lisää suklaa palasina voin sekaan ja hämmentele niin kauan, että se on täysin sulanut.
Lisää tomusokeri joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Kun seos on jäähtynyt kunnolla, vatkaa se vaahdoksi.
Leikkaa kakku siten, että saat 3-4 väliä (riippuen kakun korkeudesta) ja levitä suklaakreemiä väleihin.
Kuorruta kakku lopulla.
Koristele ja herkuttele.