200 g voita/margariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
2 dl Keskisen Myllyn tattarijauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1/2 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
1 sitruunan raastettu kuori
1 sitruunan mehu
tattarirouhetta kakkuvuokaan
Vatkaa huoneenlämmin rasva ja sokeri vaahdoksi.
Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Raasta sitruunan kuori ja purista mehu.
Lisää kuoriraaste taikinaan.
Lisää kuivat aineet ja mehu taikinaan parissa erässä.
Sekoita tasaiseksi.
Voitele ja jauhota (tattrirouheella) rengasvuoka.
Kaada taikina vuokaan.
Paista 175 asteessa noin 40-45 min. Tarkista kypsyys tikulla.