1 l vettä
3,5 dl Keskisen Myllyn tattarifusillia
150-200 g kylmäsavulohta
2 dl ruokakermaa

Keitä fusilleja runsaassa, suolalla maustetussa vedessä max. 2 min. 
Kaada kypsät fusillit lävikköön ja huuhtele vedellä. 
Kuumenna kylmäsavulohi paistinpannulla tilkassa ruokaöljyä. 
Kun kala on kypsynyt, kaada ruokakerma joukkoon ja anna hetki hautua. 
Lopuksi sekoita lohi-ruokakermaseos fusillien joukkoon ja herkullinen ateria on valmis nautittavaksi. 

Näillä onnistut!

Tattarijauho

Perinteisellä kivimyllyllä jauhettuja täysjyväjauhoja. Voit käyttää niitä leivontaan, kastikkeiden suurustamiseen sekä erilaiin puuroihin ja velleihin.

Tattarihiutale

Hiutalekoneella litistettyä tattaria. Hiutale kypsyy nopeammin kuin rouhe tai suurimo. Se sopiikin erinomaisesti aamupuuroksi.

Tattarisuurimo

Kokonaista, kuorittua tattaria. Perinteinen tattaripuuro tehdään suurimosta uunissa paistamalla. Tattarisuurimot sopivat vaikkapa sämpylätaikinan joukkoon. Niitä voidaan myös idättää.

Kaurahiutale

Keskisen Myllyn perinteiset, suuret täysjyväkaurahiutaleet ovat gluteenittomia ja lämpökäsittelemättömiä. Voit käyttää niitä niin leivonnassa kuin perinteisen kaurapuuron valmistuksessa.