Lohi-tattarimakaronisalaatti

5 dl Keskisen Myllyn tattarifusilleja
1 tlk (198 g) maissinjyviä
150 g savulohta
1 paprika
1 omena

Kastike:
2 rkl sinappia
2 rkl viinietikkaa
3 rkl öljyä
(vajaa 1 rkl juoksevaa hunajaa)
ripaus mustapippuria

Valuta maissi, suikaloi savulohi, pilko paprika ja omena.
Sekoita kastikeainekset ja lisää kastike muiden aineiden joukkoon.
Keitä makaroneja 1 min. väljässä, suolalla maustetussa vedessä ja huuhtele heti kylmällä vedellä.
Lisää makaronit varovasti sekoittaen salaattiin.

Näillä onnistut!

Tuote ei myynnissä
verkkokaupassa

Haetaan reseptin kaikki tuotteet

Näillä onnistut!

Tattarijauho

Perinteisellä kivimyllyllä jauhettuja täysjyväjauhoja. Voit käyttää niitä leivontaan, kastikkeiden suurustamiseen sekä erilaiin puuroihin ja velleihin.

Tattarihiutale

Hiutalekoneella litistettyä tattaria. Hiutale kypsyy nopeammin kuin rouhe tai suurimo. Se sopiikin erinomaisesti aamupuuroksi.

Tattarisuurimo

Kokonaista, kuorittua tattaria. Perinteinen tattaripuuro tehdään suurimosta uunissa paistamalla. Tattarisuurimot sopivat vaikkapa sämpylätaikinan joukkoon. Niitä voidaan myös idättää.

Kaurahiutale

Keskisen Myllyn perinteiset, suuret täysjyväkaurahiutaleet ovat gluteenittomia ja lämpökäsittelemättömiä. Voit käyttää niitä niin leivonnassa kuin perinteisen kaurapuuron valmistuksessa.