1 l vettä
3,5 dl Keskisen Myllyn tattarifusillia tai -makaronia
2 sipulia (keskikokoista)
300 g kirjolohisuikale (maustamaton)
1,5 dl creme bonjour –tuorejuustoa (tilli-sitruuna)

Keitä fusilleja runsaassa, suolalla maustetussa vedessä max. 2 min. 
Kaada kypsät fusillit lävikköön ja huuhtele vedellä.
Kuullota sipulit öljyssä. 
Lisää lohisuikaleet joukkoon ja kypsennä. 
Lisää tuorejuusto mukaan ja hauduttele hetki. 
Sekoita keitetty pasta ja kastike ja nauti.

Näillä onnistut!

Tattarijauho

Perinteisellä kivimyllyllä jauhettuja täysjyväjauhoja. Voit käyttää niitä leivontaan, kastikkeiden suurustamiseen sekä erilaiin puuroihin ja velleihin.

Tattarihiutale

Hiutalekoneella litistettyä tattaria. Hiutale kypsyy nopeammin kuin rouhe tai suurimo. Se sopiikin erinomaisesti aamupuuroksi.

Tattarisuurimo

Kokonaista, kuorittua tattaria. Perinteinen tattaripuuro tehdään suurimosta uunissa paistamalla. Tattarisuurimot sopivat vaikkapa sämpylätaikinan joukkoon. Niitä voidaan myös idättää.

Kaurahiutale

Keskisen Myllyn perinteiset, suuret täysjyväkaurahiutaleet ovat gluteenittomia ja lämpökäsittelemättömiä. Voit käyttää niitä niin leivonnassa kuin perinteisen kaurapuuron valmistuksessa.