125 g voita
1,5 dl sokeria
1 dl rusinoita
1,5 dl perunajauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl kermaa
Sekoita kuivat aineet pehmeään voihin.
Lisää kerma.
Nostele taikinasta nokareita pellille.
Paista 200 asteessa vaalean ruskeiksi.
125 g voita
1,5 dl sokeria
1 dl rusinoita
1,5 dl perunajauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl kermaa
Sekoita kuivat aineet pehmeään voihin.
Lisää kerma.
Nostele taikinasta nokareita pellille.
Paista 200 asteessa vaalean ruskeiksi.
Perinteisellä kivimyllyllä jauhettuja täysjyväjauhoja. Voit käyttää niitä leivontaan, kastikkeiden suurustamiseen sekä erilaiin puuroihin ja velleihin.
Hiutalekoneella litistettyä tattaria. Hiutale kypsyy nopeammin kuin rouhe tai suurimo. Se sopiikin erinomaisesti aamupuuroksi.
Kokonaista, kuorittua tattaria. Perinteinen tattaripuuro tehdään suurimosta uunissa paistamalla. Tattarisuurimot sopivat vaikkapa sämpylätaikinan joukkoon. Niitä voidaan myös idättää.
Keskisen Myllyn perinteiset, suuret täysjyväkaurahiutaleet ovat gluteenittomia ja lämpökäsittelemättömiä. Voit käyttää niitä niin leivonnassa kuin perinteisen kaurapuuron valmistuksessa.
Keskisen Mylly Oy © 2025 | Nettisivut ♡ Labona Oy