5 dl Keskisen Myllyn kaurahärkäpapupastaa
2 pientä porkkanaa
2 suolakurkkua
1 pussi herne-maissi-paprikaa
Kastike:
3 rkl rypsiöljyä
2,5 rkl omenaviinietikkaa
Puolikkaan sitruunan mehu
2 rkl sokeria
1 1/4 tl suolaa
ripaus mustapippuria
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta ja huuhtele viileän veden alla, jotta pasta jäähtyy ja pysyy irtonaisena.
Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.
Pilko suolakurkut.
Kuumenna herne-maissi-paprika pannulla tai mikrossa kuumaksi. Anna jäähtyä.
Sekoita pasta, porkkanaraaste, suolakurkut ja herne-maissi-paprika.
Sekoita kastikkeen aineet ensin keskenään ja lisää sitten salaatin joukkoon.
Anna maustua hetki viileässä.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa/pippuria.