Pohja:
100 g voita
1 dl gluteenitonta karkeaa kaurajauhoa
1.5 dl perunajauhoa
2.5 dl Keskisen Myllyn gluteenittomia kaurahiutaleita
1 dl maitoa
1 tl suolaa
Anna voin pehmetä hetken. Sekoita kaikki aineet keskenään ja painele piirakkavuoan pohjalle. Paista pohjaa 15 min 225°C
Täytteeksi:
200 g fetajuustoa
200 g pinaattia
1 dl juustoraastetta
Yksi iso kananmuna
2 dl kermaa
1 dl maitoa
Pippuria oman maun mukaan.
Levitä pinaatti ja fetajuusto tasaisesti pohjan päälle. Sekoita loput aineet keskenään ja kaada tasaisesti täytteiden päälle.
Paista 20 min 225°C
Voit halutessasi korvata tässä ohjeessa olevan fetajuuston ja pinaatin lähes millä tahansa haluamallasi täytteellä. Esimerksiksi kinkku & paprika toimii hyvin.