TUOTTEET

Tattarijauhot

Tattarijauhot ovat perinteisellä kivimyllyllä jauhettuja täysjyväjauhoja. Voit käyttää niitä leivontaan, kastikkeiden suurustamiseen sekä erilaisiin puuroihin ja velleihin.

Ravintosisältö per 100 g:
- energiaa 1490 kJ (355 kcal)
- rasvapitoisuus 2,7 g, joista tyydyttyneitä rasvoja 0,51 g
- hiilihydraatteja 65 g, joista sokereita <0,2 g
- ravintokuitu 5,0 g
- proteiinia 14 g
- suola alle 0,01 g

Suolapitoisuus johtuu tattarissa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Tiedot päivitetty 5.10.2017


Katso reseptejä!

Tattarihiutaleet

Tattarihiutaleet ovat hiutalekoneella litistettyä tattaria. Hiutale kypsyy nopeammin kuin rouhe tai suurimo. Se sopiikin erinomaisesti aamupuuroksi.


Ravintosisältö per 100 g:
- energiaa 1490 kJ (355 kcal) 
- rasvapitoisuus 2,7 g, joista tyydyttyneitä rasvoja 0,51 g
- hiilihydraatteja 65 g, joista sokereita <0,2 g
- ravintokuitu 5,0 g
- proteiinia 14 g
- suola  alle 0,01 g

Suolapitoisuus johtuu tattarissa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Tiedot päivitetty 5.10.2017.

Katso reseptejä!

Tattarirouhe

Tattarirouhe on pieneksi rouhittua tattarisuurimoa. Rouhe kypsyy suurimoa nopeammin ja sopii leivontaan tai vispipuuroon. Leivonnassa voit korvata osan jauhoista rouheella, jolloin saat kuohkeamman taikinan.

Ravintosisältö per 100 g:

- energiaa 1490 kJ (355 kcal) 
- rasvapitoisuus 2,7 g, josta tyydyttyneitä rasvoja 0,51 g
- hiilihydraatteja 65 g, joista sokereita < 0,2 g
- ravintokuitu 5,0 g
- proteiinia 14 g
- suola alle 0,01 g

Suolapitoisuus johtuu tattarissa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Tiedot päivitetty 5.10.2017.

Katso reseptejä!

Tattarisuurimo

Tattarisuurimo on kokonaista, kuorittua tattaria. Perinteinen tattaripuuro tehdään suurimosta uunissa paistamalla. Tattarisuurimot sopivat vaikkapa sämpylätaikinan joukkoon. Niitä voit myös idättää.

Ravintosisältö per 100 g:
- energiaa 1490 kJ (355 kcal)
- rasvapitoisuus 2,7 g, josta tyydyttyneitä rasvoja 0,51 g
- hiilihydraatteja 65 g, joista sokereita <0,2 g
- ravintokuitu 5,0 g
- proteiinia 14 g
- suola alle 0,01 g

Suolapitoisuus johtuu tattarrissa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Tiedot päivitetty 5.10.2017

Katso reseptejä!

Tattarimakaroni

Tattarimakaronin valmistamme kotimaisesta täysjyvätattarijauhoista, mihin on lisätty suolaa. Lisäaineita emme käytä. Nopeasti kypsyvästä makaronista saat helposti ravitsevan lisukkeen ruoalle. Se sopii myös salaatteihin ja tietysti makaronilaatikkoon.

Ravintosisältö per 100 g:
- energiaa 1465,4 kJ (350 kcal)
- proteiinia 7,1 g
- rasvaa 1,5 g, joista tyydyttyneitä rasvahappoja 0,5 g 
- hiilihydraatteja 77,1 g, joista sokeria 2,6 g 
- ravintokuitua 5,8 g
- natrium 0,5 g

Katso reseptejä!

Tattarifusilli

Tattarifusilli eli kierremakaroni  imee hyvin kastiketta ja on erinomainen lisä myös keitoissa ja salaateissa.

Ravintosisältö per 100 g:
- energiaa 1465,4 kJ (350 kcal)
- proteiinia 7,1 g
- rasvaa 1,5 g, joista tyydyttyneitä rasvahappoja 0,5 g
- hiilihydraatteja 77,1 g, joista sokeria 2,6 g,
- ravintokuitua 5,8 g
- natrium 0,5 g

Katso reseptejä!

Härkäpaputattaripasta

Conchiglie eli simpukkapasta on pastaperheemme uusi tulokas.  Härkäpapu on kotimainen vaihtoehto kasviperäiselle proteiinille. Herkullinen ja nopeasti valmistuva pasta esimerkiksi salaatteihin ja kastikkeiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g:

- energiaa 1461 kJ (349 kcal)
- rasvaa 2,8 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,59 g
- hiilihydraatteja 54,7 g, joista sokereita 2,3 g
- ravintokuitua 5,7 g
- proteiinia 20,2 g
- suolaa alle 0,01 g

Jälleenmyyjät

Keskon tuotevalikoimista löytyvät kaikki Keskisen Myllyn jälleenmyyntipakkaukset.

Kyläkauppa Veljekset Keskisellä valikoimista löytyvät kaikki jälleenmyyntipakkaukset.

Lisäksi tuotteitamme voi löytää paikallisesti toimivilta pieniltä erikoisliikkeiltä.