Puhdasta gluteenitonta tattaria ja kauraa läheltä sinua

Keskisen mylly on jauhanut suomalaista tattaria jo vuodesta 1995. Lähtökohtamme on täysi gluteenittomuus – käsittelemme tuotteitamme alusta loppuun vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Keskisen Myllyn vinkit joululaatikoihin:

1. Saat porkkanalaatikosta vielä pehmeämpää, kun keität laatikon pohjaksi puuron kaurasuurimoista.

2. Tattarirouheella voit korvata korppujauhot. Rouhe paahtuu laatikon pinnalla ihanan aromikkaaksi.

3. Gluteenittoman perunalaatikon saa imeltymään tattarijauholla ja siirapilla.

MAUKASTA JOULUNAIKAA!

Jauhettavan tattarin meille toimittaa Keskisen Myllyn sopimusviljelijät, jotka ovat sitoutuneet viljelyssä tarkkaan laadun valvontaan.

Keskisen Myllyn tattarituotteet ovat kotimainen ja luonnonmukainen vaihtoehto erikoisruokavalioihin. Ravitsemuksen kannalta tattarissa on hyvä aminohappokoostumus ja se on myös hyvä antioksidanttien lähde.Näin ollen se on terveellinen lisä tavanomaiseenkin ruoanlaittoon. Lisäksi sen kuitujen ja sokereiden on todettu vaikuttavan terveyttä edistävästi mm. sokeriaineenvaihduntaan ja seerumin kolesteroliin.

Ampumahiihtäjä Annukka Siltakorven mietteitä tattarin soveltuvuudesta urheilijan ruokavalioon voit lukea Annukan sivuilta, täältä löydät myös herkullisen tattarisuurimopuuron reseptin. 

Härkäpaputattaripastamme on testattu Testing Lab:n toimesta. Testiryhmään kuului 25 henkilöä. Tuloksen voit lukea tästä.